anaasdlia_selisCantareata Analia Selis pune capat pauzei de trei ani, in care s-a dedicat familiei, si isi anunta revenirea pe scena. Artista va avea aparitii televizate incepand cu luna februarie, care vor fi completate cu o serie de concerte.

„Buna tuturor! Vreau doar sa stiti ca am inceput deja sa lucrez la revenirea mea in scena si televiziune, dupa trei ani de pauza si doi copii frumosi facuti in acest timp. Deja am inceput sa cant, si din luna februarie voi incepe cu emisiuni. Am vesti foarte bune legate de concerte anul aceasta. Abia astept sa ne reintalnim, oriunde voi avea concerte. Va pup!”, a scris cantareata de origine argentinina pe contul sau de Facebook.

Analia Selis este casatorita cu violoncelistul Razvan Suma, cu care are doi copii: un baietel, Tiago (8 luni) si o fetita, Noa (2 ani).

Analia a devenit cunoscuta in Romania in anul 2004, cand a reprezentat Argentina la Festivalul International Cerbul de Aur de la Brasov, unde a obtinut premiul al III-lea. Sase ani mai tarziu, ea a obtinut cetatenia romana.