Acasă Cultura André Rieu: Vin sa cant in Romania! Asteptati-ma!

André Rieu: Vin sa cant in Romania! Asteptati-ma!

22

Olandezul André Rieu, poreclit „Regele valsului”, are o veste buna pentru admiratorii sai din Romania.

Sambata seara, fanii din lumea intreaga ai olandezului André Rieu, inclusiv cei din Romania, au luat cu asalt cinematografele pentru a urmari inregistrarea unui spectacol de Craciun, filmat chiar la maestru acasa, mai exact in curtea castelul de secol XV in care artistul locuieste impreuna cu familia.

Inainte de concertul propriu-zis, violonistul si totodata dirijorul celebrei „Johann Strauss Orchestra” a participat la o sesiune de intrebari-raspunsuri cu admiratorii. Cum era de asteptat, fanii din Romania ai lui Rieu au vrut sa stie daca maestrul a luat in calcul si un posibil spectacol in tara noastra.

„Desigur, o sa vin cat de curand sa cant si in Romania. Va marturisesc faptul ca pana acum am avut doua tentative de a concerta la Bucuresti”, a dezvaluit Rieu, care a explicat faptul ca proiectul nu s-a materializat deoarece nu a putut cadea de acord cu organizatorii asupra datei evenimentui. „Acum suntem foarte aproape de gasirea unei solutii, asa ca va spun doar atat, vin sa cant in Romania. Asteptati-ma”, le-a transmit romanilor celebrul violonist.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos