Acasă Monden Anne Hathaway s-a infometat pentru rolul din Les Miserables

Anne Hathaway s-a infometat pentru rolul din Les Miserables

17

Tranformarea actritei Anne Hathaway pentru rolul interpretat in Les Miserables, film care intra in cinematografe in aceasta luna, a fost totala, actrita fiind nevoita sa slabeasca peste 11,3 kilograme intr-un timp relativ scurt. Efortul a fost imens, actrita marturisind ca a fost nevoita sa nu mai manance nimic timp de 13 zile.

In Les Miserables, Anne Hathaway interpreteaza rolul unei femei care, din cauza saraciei, ajunge sa practice prostitutia, Fantine. Nu a stat pe ganduri dupa ce a fost distribuita in rol, desi nu era prima alegere, slabind in timp record. „Am fost nevoita sa nu mai mananc timp de 13 zile de filmari”, a declarat ea, conform Hindustan Times, care citeaza agentia ANI.

Actrita a slabit initial 4,5 kilograme, inainte de filmari, dupa care inca aproape 7 kilograme, desi mergea zilnic la filmari.

Din distributie mai fac parte Russell Crowe, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen. Filmul adaptat dupa romanul omonim al lui Victor Hugo (1862) are premiera in Romania pe 25 decembrie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos