Acasă Monden Raportul autopsiei rapperului Notorious B.I.G., facut public dupa 15 ani

Raportul autopsiei rapperului Notorious B.I.G., facut public dupa 15 ani

14

Rezultatele autopsiei rapperului Notorious B.I.G., impuscat mortal in 1997, cand pleca de la un eveniment muzical la care participase, au fost date publicitatii de Institutul de Medicina Legala din Los Angeles la peste 15 ani de la asasinarea sa.

Asasinatul celebru a ramas neelucidat si pana in ziua de azi, stiindu-se ca asupra sa au fost trase 4 gloante. Acestea l-au nimerit in brate, spate, coapse si abdomen, insa unul a fost cel care l-a ucis. Raportul autopsiei, lung de 23 de pagini, a fost confidential pana acum la cererea detectivilor, relateaza AP.

Pe numele sau real Christopher Wallace, acesta se afla intr-un automobil sport, pe locul din dreapta soferului cand a fost impuscat, gloantele afectand mai multe organe vitale. Cand a murit, rapperul, originar din Brooklyn, New York, avea numai 24 de ani.

Moartea rapperului, in Los Angeles, a survenit la doar cateva luni dupa decesul unui alt rapper celebru, Tupac Shakur, impuscat in Las Vegas. Ambele decese au fost subiectul multor speculatii. Cei doi au fost initial prieteni, dupa care au devenit rivali, de aceea se banuieste ca moartea lui B.I.G. nu a fost decat o rafuiala intre bande.

O carte scrisa de un fost detectiv din Lon Angeles, Greg Kading, sustinea ca ambele cazuri au fost elucidate, chiar daca nu s-au facut arestari.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos