facebook
Monden

Pamela Anderson are datorii uriase la Fisc

Dupa succesul cunoscut odata cu interpetarea unui rol in serialul american de succes Baywatch, Pamela Anderson nu a mai reusit sa impresioneze lumea filmului de peste Ocean, iar cariera sa s-a redus la apartii contracost la diverse evenimente.

Se pare ca aceste activitati nu-i aduc bani suficienti vedetei, din moment ce fiscul american o vaneaza din nou. Pamela Anderson datoreaza organelor fiscale ale statului 370.000 de dolari. Impotriva actritei au fost intentate doua somatii, in care i se cere sa plateasca imediat datoriile pe 2011, scrie BTV News, care citeaza site-ul TMZ.

Prima reclamatie vine din partea fiscului american (IRS), care spune ca Pamela datoreaza 259.395 de dolari, reprezentand taxele neplatite in 2011. Statul California, de asemenea, reclama neplata a 112.118 dolari.

Pamela Anderson a mai avut si in trecut probleme cu fiscul. In 2009, impotriva ei a fost depusa o somatie pentru neplata a 1,7 milioane dolari. Ea a fost inclusa chiar pe lista celor „500 de rau-platnici din California”.

Share Page

Close