Acasă Economie Anunt important daca ai card la aceasta banca. Primesti banii inapoi!

Anunt important daca ai card la aceasta banca. Primesti banii inapoi!

Banca ING, confruntată ieri cu probleme tehnice care au afectat folosirea cardurilor, anunţă că le va returna clienţilor sumele pe care aceştia le-au pierdut pentru retragerile de numerar efectuate la alte bănci.

De asemenea, dacă indisponibilitatea plăţilor cu cardul a generat alte cheltuieli suplimentare, clienţii pot contacta banca pentru a discuta soluţii la situaţiile create.

Într-un comunicat,instituţia informează că ieri, în timpul unui test planificat al sistemului de stingere a incendiilor din centrul de date, au fost afectate în mod grav şi neaşteptat mai multe servere şi sistemul de stocare a datelor.

Ca urmare, timp de mai multe ore tranzacţiile cu cardul, inclusiv cele la bancomat, serviciul de internet banking, de comunicare şi pagina de internet a ing.ro au fost afectate până aseară, când problema a fost remediată şi operaţiunile s-au putut relua.

Sursa: Rador

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentA tinut totul ascuns! Simona Halep SUFERA de o afectiune GRAVA!
Articolul următorIMAGINI INCREDIBILE – Cinci tigani L-AU ATACAT si au vrut sa-l JEFUIASCA pe campionul Japoniei la ju-jitsu! Cum arata acum e SOCANT!