13.7 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăACTUALITATEAnuntul care CUTREMURA lumea vine din SUA: Hilary Clinton este MEMBRU FONDATOR...

Anuntul care CUTREMURA lumea vine din SUA: Hilary Clinton este MEMBRU FONDATOR al Statului Islamic!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ies la iveală amănunte halucinante în timpul campaniei prezidențiale din Statele Unite ale Americii. În centrul acestora, Hillary Clinton, omul cu cele mai mari șanse de a fi candidatul democraților pentru alegerile prezidențiale.

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, a întărit retorica împotriva candidatului prezidențial Hillary Clinton, miercuri noapte, spunând că aceasta “poate fi considerată membru fondator al ISIS”.

În cadrul unei emisiuni televizate, Giuliani a explicat că Hillary Clinton poartă responsabilitatea pentru organizația teroristă, care controlează părți bune din Irak și Siria, pentru că ea a fost Secretar de Stat în timpul primului mandat al președintelui Barack Obama.

“Ea a ajutat la crearea ISIS”, a explicat Giuliani. “Hillary Clinton poate fi considerată membru fondator al ISIS“, a opinat acesta, conform Huffington Post.

“Poate fi considerată pentru că a fost parte a administrației care a decis retragerea din Irak, pentru că a lăsat fostul premier Maliki să îngroape Irakul în pământ, pentru că nu a interveni în Siria la momentul potrivit, Pentru că a făcut parte dintr-o administrație care a tras niște linii în nisip și apoi a glumit despre ele.” De altfel, Giuliani a explicat că cea mai bună alegere pentru Clinton acum ar fi să demisioneze, anunță Antena 3.

Ultimele stiri