10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDivertismentAȘA arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 27 de ani! Nu o...

AȘA arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 27 de ani! Nu o s-o recunoști!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Unde statea secretul cresterii numarului de gemeni

În ultimii ani a crescut numărul nașterilor de gemeni,...

FOTO-Asa arata disperarea: Peste 600 de oameni intr-un avion american ca sa scape de talibani!

O imagine dureroasă distribuită pe rețelele de socializare arată...

Aveti incredere in Armata Romana! Ministrul Ciuca a pus pe facebook date si parole secrete

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a postat marți seară, pe...

Mihaela Rădulescu a fost una dintre vedetele care s-a aflat dintotdeauna în atenţia presei. Vedeta a stârnit curiozitatea cu viata ei privată. Ea a fost căsătorită de trei ori, divorţată de atâtea ori şi a avut numeroase relaţii, ultima cu Felix Baumgartner, cu care trăieşte o frumoasă poveste de iubire.

radulescuPrimul mariaj al Mihaelei Rădulescu a fost în 1988 cu Bogdan Rădulescu de care s-a despărţit la doi ani. Motivul principal al divortului, asa cum avea sa declare ulterior barbatul, ar fi fost faptul ca Mihaela, pe atunci in varsta de nici 20 de ani, l-ar fi inselat!
Bogdan Rădulescu a introdus actele de divorţ pe 31 octombrie 1989, la circa 10 luni după ce se căsătorise cu Mihaela, pe atunci în vârstă de 19 ani. Bărbatul a cerut desfacerea căsătoriei din vina exclusivă a ei, pe motiv că „pârâta nu avea afecţiune faţă de el, pleca şi venea când dorea din domiciliul conjugal, nu contribuia în niciun mod la menajul comun”, se arată în sentinţa intrată în posesia ziarului „ring”.
I-a cerut de atunci să renunţe la nume Interesant este faptul că, în cererea de divorţ din 1989, Bogdan Rădulescu a solicitat ca Mihaela să renunţe la numele său şi să-şi reia numele de Ţiganu. Exact acelaşi lucru vrea fostul său soţ şi acum, motivând că Mihaela nu i-a cerut dreptul să se folosească de numele său. Procesul ar fi trebuit să se desfăşoare rapid, însă a fost suspendat temporar din cauza revoluţiei, fiind reluat abia în septembrie 1990.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri