Acasă Comentariul zilei Atac DUR al lui Marius Tuca la adresa Norvegiei: Da, Norvegie, si...

Atac DUR al lui Marius Tuca la adresa Norvegiei: Da, Norvegie, si eu imi indoctrinez copilul! Stie Tatăl Nostru, Crezul şi Ȋnger-Ȋngeraşul meu!

Da, dragă Norvegie! Şi eu îmi îndoctrinez copilul! Şi ca mine sunt mulţi alţii. Copilul meu ştie Tatăl Nostru, Crezul şi Ȋnger-Ȋngeraşul meu de la un an şi opt luni. Copilul meu e împărtăşit în fiecare duminică şi sărbătoare.

Copilul meu ştie că Sărbătoarea Crăciunului nu e despre un moş gras care circulă prin aer, tras de reni, e despre Naşterea Domnului, venirea Lui în trup pe Pămînt. (Apropo, te-ai gîndit vreodată, dragă Norvegie, ce onoare ne-a făcut Domnul că S-a coborît printre tîmpiţii de noi?)

Copilul meu ştie să-şi facă cruce de cand a învăţat că are control asupra mainilor lui. Pe Maica Domnului o iubeşte “de nu poate să numere”, la fel şi pe sfinţi şi pe îngeri.

La noi, în Romȃnia, există copii care ţin post de la varste foarte mici. La noi, în Romȃnia, copiii ştiu să se abţină de la un dulce dacă trebuie să se împărtăşească peste o oră. Ştiu că după o oră pot să-l mănance. Copiii cantă colinde la noi, în Romȃnia, şi nu se gîndeşte nimeni “muaaaamă, ce îndoctrinaţi sunt copiii ăştia!”.

Dragă Norvegia, să ţi se pună pata pe o familie de romȃni care-şi creşte copiii în duhul creştin, singurul, al Adevărului atat de mult, încat să-i rupi din matca lor, să-i dai printre străini, să le furi dreptul suprem la Mamă şi la Tată! Iată adevăratul abuz!

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentExpertii sunt UIMITI de beneficiile asupra sanatatii ale banalei TESCOVINE! Vezi cum trebuie folosita!
Articolul următorAnunt de ULTIMA ORA al Ministerului de Interne in legatura cu situatia cantaretului Smiley!