Acasă Monden Au inceput auditiile pentru un nou sezon X FACTOR!

Au inceput auditiile pentru un nou sezon X FACTOR!

48

Au inceput auditiile pentru un nou sezon X Factor. Zeci de concurenti din intreaga tara au venit la Palatul Copiilor din Capitala, pentru a da proba interpretarii in fata juratilor, potrivit libertatea.ro.

Pe parcursul a noua zile, Delia, Dan Bitmann si Cheloo, vor avea misiunea dificila de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanti care s-au prezentat la preselectii. Razvan si Dani vor fi si ei alaturi de concurenti pe parcursul acestor zile.

Delia, proaspat intoarsa din vacanta, a declarat ca „primul sezon in care am participat, la X Factor, ca jurat, a fost o experienta extraordinara si de-abia asteptam sa incepem munca la noul sezon! Nu am o misiune deloc usoara, mi-au spus colegii mei ca sunt foarte multe talente, mi-e tare greu atunci cand trebuie sa iau o decizie. Acum, in prima zi a auditiilor, deja am vazut multi concurenti extraordinari, sunt de-a dreptul incantata de ceea ce vad si aud! Si ma gandesc ca e doar prima zi de auditii!”

Dan Bittman stie cum trebuie sa fie castigatorul marelui premiu:

“La X Factor, cautam o fata frumoasa, care sa si cante extraordinar, o persoana care sa ne convinga din prima cand intra pe scena, sa simtim ca ala e, ca stie de ce se afla in acest show. Au castigat doi baieti pana acum, e timpul sa primeasca laurii si o fata. Sa ne dea certitudinea ca poate sa evolueze si, in cateva luni, sa scoatem din ea o vedeta autentica”, spune el.

Cheloo, pe de alta parte, este imperturbabil.

“Nu-mi fac niciodata planuri! Vreau sa vad evolutie la X Factor, sa castige o voce foarte buna, nu ma intereseaza daca va fi o fata, un baiat sau un grup, trebuie doar sa fie extrem de bun”, a declarat el. “Daca din zece concurenti numi place nici unul, n-o sa am nicio problema sa-i elimin. Le fac un bine si lor, si show-ului, si telespectatorilor”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos