24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăACTUALITATEAUDIO - Umilinta MAXIMA pentru romanii din Spania! Judecator: TOATE romancele sunt...

AUDIO – Umilinta MAXIMA pentru romanii din Spania! Judecator: TOATE romancele sunt niste C***E!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un judecător spaniol şi-a înregistrat patru colegi de la secția a șasea a Tribunalului Provincial Las Palmas, în timpul unei discuţii purtate pe 23 septembrie. Unul dintre judecătorii înregistraţi este aproape de un transfer la secţia care se ocupă de cazurile de violenţă domestică.

Înregistrarea este parte a unui scandal mai amplu în care este implicat judecătorul Salvador Alba (cel care a realizat înregistrarea), un om de afaceri, un politician de la partidul Podemos şi alţi magistraţi. Fişierul a fost depus ca probă la un denunţ.

La un moment dat în conversația înregistrată de către judecător, unul dintre colegii acestuia are câteva expresii xenofobe. „Toate româncele sunt curve” se aude pe înregistrare.

Conversaţia în spaniolă, potrivit eldiario.es:

Judecător 1: Yo estoy acojonado en el colegio. En el colegio hay rusos. Entra un ruso y t iene una pinta de mafioso… Jovencito.

Judecător 2: Habrá de todo, joder, en Rusia.

Judecător 1: En Rusia, sí, pero fuera de Rusia y jovencitos, unos mafiosos. Y todos los italianos del sur, todos, mafiosos, todos, de Roma para abajo.

Salvador Alba : En clases de judo u na vez había un rumano, que había sido campeón de Rumanía.. Estando en el juzgado de lo penal, una vez me lo veo en el pasillo, subiendo con la Guardia Civil, con los grilletes puestos… (Risas)

Judecător 1 : Y todas las rumanas, putas. ( Inaudible) ¿Tú pondrías a un albano kosovar en tu casa, a cuidar de tus hijos? ¿No? Pues lo mismo.

Judecător 2 : Depende.

Judecător 1 : ¿A un albano kosovar?

Judecător 2 : Si lo conozco y es amigo…

Ultimele stiri