Autostrada Comarnic – Brasov va fi gata la finalul lui 2016!

29

Autostrada Comarnic – Brasov va fi gata la finalul anului 2016, contractul va fi semnat anul acesta, a declarat premierul Victor Ponta.

‘Eu va garantez ca suntem intr-o faza foarte avansata si semnam anul acesta Comarnic- Brasov. Anul viitor avem in buget pusi banii pentru autostrada Transilvania, cea inceputa in 2004 si abandonata din 2005’, a spus seful Guvernului, avansand ca data pentru incheierea lucrarilor pentru tronsonul Comarnic Brasov ‘finalul lui 2016’.

Intrebat daca introducerea unei taxe suplimentare pe carburanti era singura solutie pentru Guvern, in conditiile relansarii economice, premierul a negat explicand insa ca banii proveniti din aceasta taxa vor finanta investitiile in infrastructura

‘Nu era singura solutie. Am avut de ales intre a face ceea ce a facut Traian Basescu – sa taie pensii, salarii sau sa mareasca taxe cum a fost TVA ul pe care realmente o plateste orice om din aceasta tara – si a gasi in paralel cu cresterile de pensii, cu marirea salariului, o solutie prin care sa putem sa finantam investitiile in infrastructura (…) legate de autostrada Comarnic Brasov, de autostrada Transilvania si de toate celelalte proiecte pe care le avem’, a spus Victor Ponta.

Sursa: antena3.ro