Acasă Stiri locale Autostrada cu 7 tuneluri pe Valea Oltului! Vezi PLANURILE OFICIALE ale CNADNR...

Autostrada cu 7 tuneluri pe Valea Oltului! Vezi PLANURILE OFICIALE ale CNADNR pentru autostrada Sibiu-Pitesti!

27

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România  a publicat cele cinci variante propuse pentru construcția autostrăzii Sibiu-Pitești.

Pe lângă varianta pentru care este în desfășurare un studiu de fezabilitate, CNADNR vine cu alte patru variante noi de construcție, acestea luând în considerare ariile de protecția specială avifaunistică și siturile de importanță comunitară.

Cât privește județul Sibiu, toate variantele au un traseu aproape identic până în comuna Racovița, după sunt propuse inclusiv variante de construcție pe Valea Oltului, până în dreptul localității Călimănești, folosind șapte tuneluri, cel mai lung dintre ele având 2,8 kilometri.


Citeste si:

INCREDIBIL! Acum si-au dat seama ca pe sub autostrada Orastie-Sibiu CURGE UN RAU!


VEZI AICI HARTA PREZENTATĂ DE CNADNR

Până la data de 11 decembrie oricine își poate spune părerea despre aceste trasee, fie pe noul creatul forum.cnandnr.ro, fie pe pagina de facebook a companiei.

Revizuirea studiului de fezabilitate pentru autostrada în discuție a fost încredințată în vara acestui an asocierii SPEA Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucuresti & Tecnic Consulting Engineering Romania SRL. O parte din acest SF va fi finalizat în cursul acestui an.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos