25.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăStirea zileiBacauBacau: Si-a aruncat iubita DEZBRACATA de la etajul 4!

Bacau: Si-a aruncat iubita DEZBRACATA de la etajul 4!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un barbat, peste care au intrat apoi mascatii cu forta, si-a aruncat iubita de la etajul patru al unui bloc, aceasta fiind dezbracata.

Ofiţerii de la Trupele Speciale ale Poliţiei au fost solicitaţi pentru că bărbatul care ar fi împins-o pe tânără nu voia să deschidă uşa. Acesţia au fost nevoiţi să sparga uşa garsonierei în care locuia suspectul.

Agitaţtia în zonă a început pe la ora 3 noaptea, când locatarii au fost treziţi de ţipetele care se auzeau din garsoniera cu pricina. Cei care au ieşit din casă şi au fost martori la întamplare, spun că l-au vazut pe bărbat cum a împins-o pe tânară de la balcon.

Tânăra de 24 de ani a căzut chiar aici unde se văd şi acsete urme de sânge. A rămas pentru trei minute nemişcată după care s-a ridicat uşor şi s-a îndreptat către maşinile parcate în faţa scării blocului pentru a se adăposti, spun martorii de furia bărbatului care arunca după ea cu sticle de băutură, abia de acolo a reuşit să strige după ajutor şi a cerut şi o pătură să se acopere pentru căe ra dezbrăcată.

O ambulanţă a transportat-o pe tânără la spital. Starea ei este gravă, însă, medicii spun că are şanse de recuperare. Vecinii bărbatului spun că acesta ar fi cumpărat două sticle de votcă de la magazinul din cartier, chiar în seara dinaintea incidentului.

Suspectul a fost dus la secţia de poliţie. Acesuia i s-a deschis doar penal pentru vătămare corporală din culpă şi este cerectat în stare d elibertate. În fucnţie de rezultatul verificărilor, dosarul va fi înaintat la Parchet.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri