10.6 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăStirea zileiBancile fac angajari. Topul firmelor care recruteaza

Bancile fac angajari. Topul firmelor care recruteaza

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cum iti poti creste sansele de angajare. Sfaturi de la specialistii Myjob.ro

Site-ul de specialitate Myjob.ro vine cu cateva sfaturi utile...

Unde ne angajam la stat? Functionarii publici pot alege din 557 de posturi libere

Statul continua sa fie cel mai atractiv angajator pentru...

Peste 19.000 de joburi disponibile. Absolventii isi pot gasi o slujba la Bursa locurilor de munca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizeaza...

Salarii de peste 3.000 de euro in strainatate. EURES vine cu oferte de munca atractive pentru romani

Reteaua mobilitatii europene EURES pune la dispozitia lucratorilor romani...

Gasirea unui loc de munca este o misiune aproape imposibila in aceasta perioada in care cele mai multe firme isi ajusteaza activitatea. Pentru a veni in sprijinul celor care sunt in cautarea unei slujbe, portalul Myjob.ro a intocmit un clasament al companiilor care recruteaza.

 

Surprinzator, avand in vedere contextul economic de acum, cei mai activi angajatori sunt bancile, care in ciuda problemelor financiare globale au in continuare resurse banesti pentru a incadra personal nou.

Specialistii Myjob.ro sustin ca , pe de o parte se inchid sucursale, pe de alta parte apar locuri de munca vacante nu doar pe segmentul financiar, ci si in alte domenii adiacente, dar necesare intr-o banca.

Prima in topul angajatorilor este Banca Transilvania care cauta un auditor intern si un administrator/dezvoltator baza de date ORACLE in Cluj Napoca. Un alt loc de munca vacant este cel de Inginer de sistem in Informatica, in Brasov.

Si Millennium Bank are locuri de munca disponibile in Bucuresti, Constanta, Craiova, Brasov, Cluj-Napoca si Pitesti. Domeniile in care se fac angajari sunt banci/finante, vanzari si IT.

O alta banca in care te poti angaja este Banca Romaneasca. Joburile disponibile (cinci la numar) sunt in finante si IT software, in Bucuresti si Sibiu. La randul sau, Banca Comerciala Carpatica are nevoie de specialisti in vanzari, managment, banci/finante si IT. Localitatile in care se angajeaza sunt Iasi, Baia Mare, Cluj Napoca, Husi, Sibiu, Ploiesti, dar nu numai. Fie ca vrei un job de manager relatii clienti, fie unul de sef de agentie, Carpatica poate fi o optiune. Libra Bank dispune de joburi libere in Bucuresti si Bistrita, atat pentru specialisti, cat si pentru juniori.

Potrivit datelor centralizate de site-ul de recrutare, BRD are disponibil un post de sef proiect, unul de functionar economic si un al treilea loc de munca de reprezentant Customer Care. Toate joburile sunt pentru Bucuresti. Banca Centrala Cooperatista CREDITCOOP scoate la bataie posturi de economist, in departamente diferite: economist pentru activitatea de control, economist creditare si economist salarizare, resurse umane.

Alte companii care recruteaza

Daca nu vrei sa lucrezi intr-o institutie financiara poti aplica pentru un loc de munca intr-o alta companie care recruteaza. Pe site-ul MyJob.ro sunt libere 14 posturi la Romtelecom in domenii de activitate diferite: vanzari, telecomunicatii, marketing, achizitii, call-center, serviciu clienti, finante, contabilitate.

Alte firme care recruteaza pe acest portal sunt SC Tamisa Trading Distributie SRL, care are nevoie de un reprezentant commercial in Cluj. Si SC Dinamic 92 Distribution SRL cauta personal pentru posturile de reprezentant vanzari in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu, stivuitorist/manipulant/gestionar deposit zonal in Bucuresti, Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Iasi, Timisoara sau formator/trainer de produs in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Piatra Neamt si Timisoara.

 

Ultimele stiri