Barbati celebri uratiti de operatiile estetice

Operatiile estetice nu mai sunt demult doar pentru femei, barbatii apeland de multe ori la ele pentru a-si corecta unele defecte sau pentru a intarzia procesul de imbatranire. Din pacate, cateodata rezultatele sunt mai degraba dezastruoase. Iata cateva asemenea exemple, unele dintre ele de notorietate, oferite de NBC News:

Ray Liotta Desi a negat multi ani ca a apelat la bisturiu, lui Ray i se citesc schimbarile pe chip si nu sunt deloc in bine, din pacate.

 

 

 

 

 

Mickey Rourke Rourke a fost un barbat fara indoiala sexy in tinerete, dar ranile din ring si-au aratat efectul. Doctorul ales de sportiv nu si-a facut bine datoria si rezultatul este total nemultumitor.

 

 

 

 

 

 

Sylvester Stallone Stalone este una dintre putinele vedete masculine care admite ca si-a adus imbunatatiri. Prima data s-a operat pentru a-si corecta un defect din nastere de pe partea stanga, dar de atunci a mai incercat cateva proceduri de intinerire, dupa cum se poate vedea pe chipul sau.

 

 

 

 

 

Burt Reynolds Odata unul dintre barbatii fatali de la Hollywood, Burt nu recunoaste faptul ca si-a facut un lifting facial, dar nu multi sunt aceia care il cred.

 

 

 

 

 

Michael Jackson Poate cea mai dramatica schimbare a unui barbat in urma operatiilor estetice a fost cea a lui Michael Jackson, care a devenit pur si simplu alta persoana. Din pacate, el a devenit dependent de operatii si a exagerat.