Acasă Monden Basescu AMENINTAT in direct la TV cu cele mai intime secrete! ”Inca...

Basescu AMENINTAT in direct la TV cu cele mai intime secrete! ”Inca nu am spus nimic despre AMANTELE lui!”

Traian Băsescu a dat-o în judecată pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Președintele PMP cere 100.000 de lei pentru că Alina Petre i-ar fi prejudiciat imaginea prin declarațiile sale publice. Numai că adevărata bombă abia urmează.

Femeia spune că știe multe din viața privată a lui Băsescu, inclusiv despre amantele sale. Mai mult, Băsescu ar fi vrut să o mai dea în judecată pentru niște sume mult mai mari, dar s-a speriat când a aflat cât trebuie să plătească taxa de timbru.

 

”Eu nu am spus nimic despre viața lui privată, despre amantele lui, deși aș fi putut. Eu nu am depus niciun denunț împotriva lui. Și eu l-am acționat în instanță pentru calomnie, că a spus că fac parte din niște structuri mafiote.

Am angajat un avocat nou pentru că ceilalți au spus că nu se bagă. Ei zic că e un nume greu și nu se bagă. El trebuie să arate cum l-am prejudiciat, a avut un contract de imagine cu cineva, cum l-am prejudiciat?

A mai avut o tentativă, dar nu a plătit taxa de timbru la o sumă mare. Eu nu am avut nicio intenție de denunț împotriva lui Traian Băsescu.”, a spus Alina Petre la Antena 3.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentIn noaptea aceasta se petrece un FENOMEN astral UNIC! Intreaga OMENIRE va fi afectata!
Articolul următorDecizia Angelei Merkel care va INFURIA toti europenii!