Acasă ACTUALITATE Basescu il AMENINTA pe Ponta cu INCHISOAREA: Victor Viorel, îți gatantez…

Basescu il AMENINTA pe Ponta cu INCHISOAREA: Victor Viorel, îți gatantez…

34

Traian Basescu a postat pe pagina lui de facebook un mesaj foarte dur la aresa premierului Victor Ponta.

Iată postarea lui Băsescu, în care susține că Ponta s-a folosit de Tiberiu Nițu și de televiziunile Antena 3 și RTV, pentru a pune presiune publică pe el:

”Obsedatul. Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Băsescu la puşcărie “. O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de “terorişti” Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan”, a scris președintele.

Mai mult, Traian Băsescu îi transmite că nu va reuși să îl vadă încarcerat și îl atenționează ironic pe premier să nu ajungă în spatele gratiilor:

”Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti cu toţi servanţii publici şi privaţi care îţi rînjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic.
În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?”,  a mai scris Băsescu.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos