Acasă ACTUALITATE Basescu rade de Ponta in ultimul hal: Te rog, hai, tradeaza-ma!

Basescu rade de Ponta in ultimul hal: Te rog, hai, tradeaza-ma!

50

Mesajul a venit pe pagina de facebook a fostului presedinte si are scopul de a-i cere demisia premierului, scrie mediafax.ro.

Fostul președinte Traian Băsescu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj foarte dur în care îi spune lui Ponta să demisioneze și să îl trădeze pe el, cel care l-a desemnat: ”, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămînînd în funcţie”.

Iată mesajul fostului președinte:


Citeste si:

FARA JENA! Un membru al Guvernului Ponta a luat elicopterul statului si a plecat cu secretara la mare!

Ponta este OFICIAL INCULPAT intr-un dosar de coruptie! DNA i-a pus sechestru pe avere!


”Ponta, te rog trădează-mă !!!!!

Rămîn consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar participarea la fals şi spălare de bani în relaţia cu Dan Şova în afacerea Rovinari – Turceni pare a fi temeinic documentată de procurori şi numai un judecător poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spăla pe Ponta cu anticipaţie de mîzga groasă a minciunii.
Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că dacă ar demisiona artrăda electoratul .
Bietul mitoman a ajuns să creadă şi vrea să convingă o lume întreagă că el a fost ales de popor.
Nu dragule, pe tine nu te-a ales nici un popor ci te-am desemnat eu pentru funcţia de PM respectînd principiul constituţional că o alianţă care a cîştigat alegerile cu 68% poate propune premierul.
Acum nici măcar alianţa USL care a cîştigat alegerile nu mai există deci tu cam vii de nicăieri la Palatul Victoria. Nu îndrăzni să mai vorbeşti de legitimitate cînd alianţa dar şi înţelegerea politică ce te-a propulsat au dispărut.
Între timp ai devenit şi singurul PM din Europa urmărit penal.
În concluzie, nu poporul te-a făcut PM ci eu te-am desemnat pentru această funcţie iar Parvamentul a aprobat propunerea mea.
De aceea te rog, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămînînd în funcţie”, se arată pe pagina sa de facebook.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos