Acasă ACTUALITATE FOTO – L-ai vazut in ”Piratii din Caraibe”, alaturi de Johnny Depp!...

FOTO – L-ai vazut in ”Piratii din Caraibe”, alaturi de Johnny Depp! A lasat actoria si a plecat sa OMOARE JIHADISTI in Siria!

33

Dupa ce a jucat alaturi de Tom Cruise sau Johnny Depp in filme celebre, a pus mana pe mitraliera si s-a dus sa omoare jihadisti, scrie libertatea.ro.

Actorul britanic Michael Enright, coleg de platou cu Johnny Depp în filmul „Pirații din Caraibe” a cerut ajutorul armatei regale britanice să vină în Siria să îi ajute să lupte împotriva jihadiștilor din Statul Islamic care au speriat mapamondul.


Citeste si:

Un fotomodel celebru a lasat fustele scurte pentru mitraliera si s-a dus sa OMOARE teroristi!

IMAGINI SOCANTE! Detinuti ISIS executati cu BAZOOKA sau inecati!


Bărbatul de 51 de ani, originar din Manchestar, a renunțat la tot ca să lupte împotriva grupării ISIS care a terorizat întreaga lume. Astăzi, acesta a lansat un mesaj în care roagă trupele britanice să vină în Siria și să lupte alături de el și de Unităție de protectie a poporului kurd – milițiile kurde siriene – împotriva jihadiștilor. Acesta consideră că intervenția acestora i-ar ajuta să ducă la final mai repede aceasta luptă. Starul, care a apărut în numeroase filme de la Hollywood, printre care „Pirații din Caraibe”, unde a jucat alături de Johnny Depp sau „Knight And Day”, unde a fost coleg de platou cu Tom Cruise, a renunțat să mai joace roluri și a plecat în Siria, unde s-a dus să lupte de-a binelea împotriva jihadiștilor. Michael a spus că a luat această decizie și s-a alăturat grupului de luptători străini The Lions Of Rojava pentru că l-a revoltat felul în care militanții grupării islamiste i-au măcelarit ca pe niște oi pe ostaticii occidentali. Actorul britanic, în vârstă de 51 de ani, nu are pregătire militară și este conștient că aventura sa în muntii Sinjar din nordul Siriei poate fi mortală.

enright

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos