Acasă ACTUALITATE Un fotomodel celebru a lasat fustele scurte pentru mitraliera si s-a dus...

Un fotomodel celebru a lasat fustele scurte pentru mitraliera si s-a dus sa OMOARE teroristi!

37

Tiger Sun este unul dintre cele mai cunoscte fotomodele din Canada, insa asta n-a oprit-o sa lase totul balta si sa plece sa lupte in Siria impotriva jihadistilor, informeaza libertatea.ro.

Femeia, un cunoscut fotomodel în țara sa, poreclită femeia fatală a modei în Canada, a renunțat la cariera ei și s-a alăturat trupelor kurde din Siria în luna martie, unde a fost iscoadă, iar una dintre misiunile sale a fost să identifice jihadiştii şi să comunice poziţia acestora lunetiştilor care luptă cu ISIS (n.r. Statul Islamic).

În ciuda părului blond și a trupului firav, ea a fost tratată ca un soldat din linia întâi şi nu a beneficiat de vreun regim preferenţial și a participat la misiuni extrem de riscante. Tiger a povestit într-un interviu pentru Daily Mail că a văzut trupuri zdrobite de tancuri, capete sparte de explozii, degete carbonizate.


Citeste si:

LUMEA FIERBE: Grupul terorist Stat Islamic prezinta executarea a doi agenti ai serviciilor secrete ruse de catre un copil de 10 ani!

IMAGINI SOCANTE! Detinuti ISIS executati cu BAZOOKA sau inecati!


„Am văzut multă violenţă! Am văzut jihadişti ISIS ucigând oameni nevinovaţi. I-am văzut încercând să ne ucidă”, a povestit canadianca. Tiger a fost nevoită însă să părăsească frontul din cauza unor probleme de sănătate grave şi s-a întors recent în ţara sa natală, însă aceasta e hotărâtă să se întoarcă în Siria după ce se pune pe picioare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos