4 C
București
luni, martie 4, 2024
AcasăACTUALITATETraian Basescu a jignit musulmanii din intreaga lume! ”Muftiule, ciocu mic!”

Traian Basescu a jignit musulmanii din intreaga lume! ”Muftiule, ciocu mic!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fostul presedinte al Romaniei a postat un mesaj foarte dur pe facebook, acuzand musulmanii ca vor sa se detoneze in metroul din Bucuresti, scrie realitatea.net.

Traian Băsescu a vorbit despre pericolul reprezentat de extremiştii islamişti, spunând inclusiv că probabil pe cei care au luat decizia de a construi moscheea la Bucureşti „nu îi ajută inteligenţa” pentru a-şi imagina cum ar arăta o staţie de metrou din Bucureşti în care explodează o bombă şi nici câţi tineri români pot fi convertiţi la Islamism şi transformaţi în jihadişti ai Statului Islamic.

Fostul preşedinte încheie sfătuindu-l, în termeni duri, pe Muftiul Cultului Musulman în România să nu se mai amestece, aducând în discuţie o ameninţare a Statului Islamic, care ar visa să se extindă în Balcani.


Citeste si:

Mesajul primarului musulman din Rotterdam catre jihadisti: „pack your bags” and „f**k off”

Cum atrage MEGA-MOSCHEEA din Bucuresti teroristi din toata lumea in Romania!


Băsescu: „Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă.

Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri romîni eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.
Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală?”, a mai scris fostul preşedinte.

 

Ultimele stiri