Acasă ACTUALITATE Iti dau lacrimile! La doar 5 ani isi roaga parintii sa-l lase...

Iti dau lacrimile! La doar 5 ani isi roaga parintii sa-l lase sa moara!

37

Pentru ca nu mai suporta durerile provocate de o crunta boala, un copil de doar 5 ani le cere parintilor sa-l lase sa moara, scrie wowbiz.ro.

Morgan Bishop are 5 ani şi suferă de eczemă de la vârstă de 4 luni. Boală pe care o are îi cauzează roşeaţa, iritări pe tot corpul, pielea îi cade că la şarpe şi durerile sunt insuportabile, informează Daily Mail. Micuţul abia merge şi stă pe pat în ciuda eforturilor pe care părinţii le fac pentru a îl duce la cei mai buni specialişti.


Citeste si:

Un popa a ranit GRAV un copil, in timpul botezului!

CAZ SOCANT! Copil operat FARA ACORDUL PARINTILOR!

DRAMA SOCANTA langa Brasov: O gravida a fost spulberata pe TRECEREA de pietoni iar copilul inca misca!


Băiatul de 5 ani le-a spus părinţilor că preferă să moare decât să mai îndure alte chinuri. Părinţii lui se chinuie acum să strângă fonduri pentru a îl duce în Franţa, la alt tratament.

Au încercat chiar şi o formă de chimioterapie. Boală pe care o are l-a lăsat în imposibilitatea de a mai calcă pe tălpi şi Morgan foloseşte un scuter pentru a se deplasa, potrivit wowbiz.ro.

Din cauza durerilor, noaptea nu prea doarme, dimineaţă merge la şcoală unde mâncărimile îl distrag complet, iar la amiază doarme. Micuţul nici nu se poate juca cu prietenii lui pentru că oboseşte şi are dureri.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos