25.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDivertismentBataie intre doi jurnalisti de la Hotnews si Nasul TV! Robert Turcescu...

Bataie intre doi jurnalisti de la Hotnews si Nasul TV! Robert Turcescu implicat!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Robert Turcescu a intervenit in altercatia iscata intre cei doi jurnalisti pentru a-i desparti, insa nu i-a fost deloc usor.

Totul a fost posibil întrucat cele două instituţii media au sediul în aceeaşi cladire, pe Calea Victoriei, televiziunea la parter, iar redacţia site-ului de ştiri la etajul al 5-lea.

„Un individ nou angajat la Hotnews a dat buzna peste colegul Mache care fuma o tigara si statea la taclale cu cel care pazeste institutiile de pe Calea Victoriei 21-23. Din greseala, colegul Mache l-a atins pe „noul star” al Hotnews cu tigara care l-a injurat de „vii si de morti”! Colegul Mache nu era in forma, tocmai ii murise tatal, Dumnezeu sa-l odihneasca!, si s-a iscat o imbrinceala din care „noua scula” de la Hotnews s-a ales cu ochelarii calcati in picioare! In busculada s-au impartit niste pumni, de ambele parti! Episod regretabil, pentru care imi cer scuze, in calitate de sef al lui Mache, bunul nostru cameraman! La citeva minute de la incident, dovada ca „noua scula” de la Hotnews este un „implant” important, toata redactia Hotnews, in frunte cu deontologii Tapalaga si Pantazi, a coborit cu jugulara umflata ca sa ii administreze o „lectie” cameramanului Mache, chemind, evident, 3 politisti prin 112 sau cine stie prin ce apel de urgenta! De pe margine au sarit toti colegii nostri” a povestit Radu Moraru pe nasul.tv.

Ultimele stiri