Astazi se anunta o zi frumoasa pentru mai multe zodii, in vreme ce pentru cateva este nevoie de mai multa atentie. Vedeti mai jos horoscopul zilei.

BERBEC

Berbecii primesc numai vești bune azi. Fie că e vorba de un mic succes financiar sau de o izbândă pe plan profesional, cei născuți în această zodie vor avea motive pentru a petrece din plin în weekend.

TAUR

Taurii își uimesc prietenii cu felul lor relaxat de a fi. Cu toate că păstrează încă mici obsesii, sunt mai puțin cicălitori decât de obicei și fac numeroase concesii. Această atitudine mai tolerantă le îmbunătățește statutul social.

GEMENI

Ghinioanele se țin lanț azi pentru Gemeni, care ajung să își piardă încrederea în forțele proprii spre seară. Nu trebuie să dispere. În weekend, situația se va îmbunătăți considerabil, iar soarele va ieși din nou și pe strada lor.

RAC

Racii încep să își pună în valoare calitățile. Își organizează rutina zilnică mult mai eficient. Sunt calmi și toleranți. Au multe probleme de rezolvat, însă de azi au și un plan, iar situația lor se îmbunătățește vizibil.

LEU

Leii fac pace cu rivali mai vechi azi. Își recunosc greșelile și au o atitudine pozitivă în fața unor situații delicate. Este o zi potrivită pentru mici schimbări în viața personală, iar orice decizie vor lua azi se va dovedi a fi corectă.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt foarte hotărâte să nu rateze șansele de a înainta în carieră. Cei născuți sub acest semn al horoscopului aleg o nouă abordare, sunt mai puțin avântați în comportament și au timp chiar și să își facă planuri de vacanță.

BALANȚĂ

O zi cu restanțe la intuiție pentru Balanțe, care nu reușesc să citească deloc bine situațiile mai grele în care intră. Chiar și așa, aspectul financiar este favorizat de astre, iar investițiile în proiecte pe termen lung sunt recomandate.

SCORPION

Multe ceasuri rele azi pentru Scorpioni, care sunt toată ziua pe fugă, însă nu reușesc să rezolve mai nimic. Datoriile lor cresc văzând cu ochii, în timp ce banii împrumutați nu sunt folosiți eficient. Pentru a ieși din impas e nevoie de o pauză – weekend-ul le poate oferi răgazul necesar.

SĂGETĂTOR

Pe Săgetători îi așteaptă o surpriză uriașă. Chiar dacă au emoții în legătură cu un proiect sau cu o călătorie pe care trebuie să o facă, totul se va dovedi a fi extrem de plăcut și benefic. Trebuie, însă, să evite cheltuielile exagerate.

CAPRICORN

Capricornii dau dovadă de iscusință și viclenie. Sunt prea direcți și ironici, iar criticile lor nu sunt deloc apreciate de ce din jur. Chiar și așa, nativii acestei zodii sunt foarte hotărâți să își impună punctul de vedere și, în cele din urmă, au câștig de cauză.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii își amână micile obligații până când acestea devin foarte mari și presante. Sunt plictisiți și nervoși în prima parte a zilei, însă spre seară se relaxează la cumpărături sau pe canapea, în fața televizorului.

PEȘTI

Peștii sunt foarte inspirați în dragoste. Fie că e vorba de o nouă cucerire sau de partenerul de mai mulți ani, cei născuți sub acest semn al horoscopului excelează în romantism în aceast weekend.