6.9 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiTimisBlocaj in vamile romanesti! Cozile de camioane se inttind pe kilometri!

Blocaj in vamile romanesti! Cozile de camioane se inttind pe kilometri!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Protest spontan: Angajatii din Finante au blocat toata Romania

Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe anunță joi că...

Cozile de masini la granita intre Italia si Austria au depasit 100 de km

Tirurile cu marfă care aşteaptau să intre în Austria...

Poliţia de Frontieră anunţă un timp de aşteptare de peste 60 de minute pentru autoturismele care vor să intre în ţară pe la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac 2 pe Autostrada Szeged-Mako – Arad.

Poliţia de Frontieră explică aglomeraţia prin apropierea sărbătorilor de Paşti romano-catolice. Reporterul Radio România Actualităţi Alex Lancuzov atrage atenţia că şi la ieşirea din ţară pe la Giurgiu-Ruse s-au format, în această dimineaţ, coloane de TIR-uri de peste 5 km.

Cozile de camioane vor ajung până în zona localităţii Remuş, în judeţul Giurgiu, şi sunt cauzate atât de lucrările de reparaţii ale Podului Prieteniei, pe care se circulă cu restricţii, cât şi de măsurile de siguranţă sporite din punctul de trecere a frontierei pe care le-a luat partea bulgară.

Şi pe sensul de intrare în ţară sunt cozi de TIR-uri de mai mulţi kilometri, formarea acestor coloane fiind cauzată şi de obligaţia transportatorilor de a achita taxa de pod exclusiv cu cardul. Şi la Vama Siret, pe DN2, în zona Sucevei, timpul de aşteptare pentru şoferii cu autoturisme care intră în România este de 120 de minute. Sunt doar două benzi de control pentru traficul uşor, iar scanarea documentelor durează foarte mult.

Sursa: Rador

Ultimele stiri