Acasă Stiri locale Stapanul orasului Timisoara, interlopul Sorin Urdea, CONDAMNAT la 6 ani și 8...

Stapanul orasului Timisoara, interlopul Sorin Urdea, CONDAMNAT la 6 ani și 8 luni de PUSCARIE!

Curtea de Apel Timisoara (CAT) a respins, joi, ca nefondate apelurile declarate de inculpatii din dosarul ‘Udrea’, condamnati pentru constituire a unui grup infractional organizat si alte infractiuni, mentinand astfel decizia Tribunalului Timis, care l-a condamnat la 6 ani si 8 luni cu executare pe capul retelei, Udrea Sorin, potrivit Agerpres.

De asemenea, CAT a mai dispus prelevarea de probe biologice de la opt dintre inculpati, care vor ramane probe genetice.

Inculpatii au savarsit infractiuni care au presupus, pe langa constituire de grup infractional organizat, complicitate la contrabanda, santaj, operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii, talharie si complicitate la talharie in forma calificata, braconaj in forma calificata, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, anunta hotnews.ro.

In iulie 2015, Tribunalul Timis a decis, iar CAT a mentinut, joi, pentru Sorin Udrea, supranumit ‘stapanul orasului’, condamnarea de 6 ani si 8 luni de inchisoare. Totodata, au mai fost condamnati in acest dosar alte 16 persoane.

In vara anului 2013, mascatii Jandarmeriei Timisoara l-au ridicat pe capul retelei interlope, Udrea Sorin, in timpul unui meci de fotbal, dupa descinderea pe stadionul Chisoda.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentInca o BOMBA in sportul mondial: Rafael Nadal S-A DOPAT!
Articolul următorComuna cu CEI MAI GOSPODARI romani! Au internet wireless, toate drumurile asfaltate si investitii europene de 16 MILIOANE de euro!