Acasă Stiri locale VIDEO – Nici nu zici ca-i in Romania! Un oras va avea...

VIDEO – Nici nu zici ca-i in Romania! Un oras va avea PARTIE DE SCHI acoperita, in interiorul unui mall!

18

În Shopping City Timisoara se va deschide la sfârșitul lunii prima pârtie de schi dintr-un mall românesc.  Mall-ul este construit de Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), cel mai mare investitor imobiliar din ţară după valoarea activelor.

Aceasta este prima pârtie de schi dintr-un mall românesc, o modă apărută în Dubai. Dezvoltatorul încă nu a oferit mai multe detalii despre această pistă, pregătind o surpriză.
Vezi Video cu pista de ski din Dubai:

Însă ce a mai spus dezvoltatorul este că oferta de petrecere a timpului liber în noul mall timişorean este completată de o sală de fitness, cu piscină semi-olimpică, o sală de jocuri pentru bowling, biliard şi casino, plus un cinematograf cu 13 săli, care va fi deservit de a doua sala iMAX din ţară, după cea din AFI Palace Cotroceni.

Astfel, Cinema City isi va asteapta clientii cu 13 sali in care acestia vor putea viziona cele mai noi blockbustere din lume si in care le vor fi stimulate cele 4 simturi, gratie noii experiente 4DX. Efectele speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran constau in ceata, vant, apa, ploaie, fulgere si mirosuri. Sala iMAX aduce o tehnologie unica in Romania si o calitate a imaginii cu 40% mai buna in comparatie cu un film in format clasic 2D, iar sunetele, de 10 ori mai dinamice. Cu o capacitate totala de 2.400 de locuri si o suprafata de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei, spun cei de la opiniatimisoarei.ro.

Investiţia în întregul proiect se ridică la 83,8 mil. euro şi va aduce proprietarului un venit de 7,6 mil. euro anual de pe urma închirierii celor 70.000 mp ai centrului comercial.

Construit pe un teren de 18 hectare, cumpărat de la fraţii Cristescu, mallul din Timişoara va intra în competiţie directă cu Iulius Mall, care până acum a dominat oraşul. În plus, Alpha Bank şi Plaza Centers pregătesc dezvoltarea a încă două centre comerciale. Mai mult, Iulian Dascălu a anunţat că va investi 200 mil. euro într-o copie a Palas Iaşi, care va îngloba Iulius Mall.

Shopping City Timişoara este al 13-lea mall intrat în portofoliul de proprietăţi al NEPI, care a atins anul trecut valoarea de două miliarde de euro, făcând din compania sud-africană, cel mai mare investitor imobiliar din România.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos