8 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăStirea zileiTimisVIDEO - Baiatul unui procuror DIICOT s-a crezut VITEAZ! A fost PUS...

VIDEO – Baiatul unui procuror DIICOT s-a crezut VITEAZ! A fost PUS LA PAMANT SI INCATUSAT in plina strada!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fiul procurorului Vasile Udroiu, din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Gorj, a fost protagonistul unor scene incredibile, care au avut loc pe o stradă din centrul orașului Timișoara.

Tânărul a fost scos afară din mașină, culcat la pământ și încătușat de doi polițiști, pentru simplul fapt că nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa pe „zebră“. Polițiștii susțin că au acționat în acest mod pentru că tânărul nu a oprit la semnalele acestora, dar târgujianul a spus că nu a observat când polițiștii i-au făcut semne de oprire. Scena a fost filmată și imaginile au ajuns în presa timișoreană, iar părerile sunt împărțite. Există mai multe opinii că polițiștii au dat dovadă de exces de zel, mai ales că oltenii nu sunt văzuți prea bine de bănățeni.

Fiul lui Vasile Udroiu are 21 de ani și este student în anul II la Timișoara. Procurorul a spus că a discutat cu fiul lui despre acest incident:
„M-a sunat după acest incident. Mi-a spus că inițial a crezut că e vorba de o confuzie, iar când a auzit sirenele, a oprit. Este un incident regretabil. Fiul meu este major și, dacă așa stau faptele, suportă consecințele și i-am spus că trebuie să lase volanul nu pentru 60 de zile, dacă a făcut așa ceva. El a rămas surprins că a fost oprit și a crezut că e confundat. Am avut discuții cu el și e marcat. Spune că atunci când a auzit girofarul, a tras pe dreapta, mașina i-a fost blocată și un polițist a sărit cu pistolul la mașină, iar celălalt l-a trântit în iarbă. Poate că a fost înregistrat video ca să se lămurească“.

Polițiștii din Timișoara i-au aplicat tânărului din Târgu-Jiu o sancțiune contravențională în valoare de 1.050 de lei și i-au reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile, „pentru neacordarea priorității de trecere pietonului și neoprirea la semnalul polițiștilor”, după cum a precizat Mirela Drăghicioiu, de la Biroul de Presă al Poliției Timiș, anunţă gorjexclusiv.

Ultimele stiri