Acasă ACTUALITATE Fosta șefă DIICOT vinde pizza intr-un restaurant din Italia

Fosta șefă DIICOT vinde pizza intr-un restaurant din Italia

Fosta șefă DIICOT,Alina Bica a început o viață nouă în Italia. Condamnată în România, Alina Bica lucrează bine mersi în pizzeria partenerului ei de viata.

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica a început o viață nouă în Italia. Condamnată în România, Alina Bica lucrează bine mersi în pizzeria partenerului ei de viata.

Alina Bica a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului. Acum duce o viață liniștită în sud-estul Italiei, în localitatea Altamura, provincia Bari, regiunea Puglia. Altamura este un orășel încărcat de istorie. Orasul a fost ridicat pe o veche cetate ale cărei ziduri, construite între secolele 5 și 3 Î.Hr. dăinuie și în ziua de azi. Principalul punct de atracție al localității este Catedrala Altamura. A fost construită între 1232 și 1242 de Frederick al II-lea de Suabia.

În toamna anului 2022, la cinci minute de mers de catedrală, Florin Busuioc, a închiriat un spațiu. In clădirea istorică a dechis o pizzerie. Localul se numește Noa și se află în Piazza Madonna Dei Martiri, 22, fiind ”a doua casă a Alinei Bica”, fostă șefă DIICOT, condamnată pentru favorizarea infractorului, pe numele căreia autoritățile române au emis un mandat internațional de urmărire.

În imaginile prezentate de FANATIK, Alina Bica apare la un eveniment organizat la restaurantul Noa și chiar ajutând cu preluarea de comenzi de pizza, pe terasa localului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO-Emil Boc: Aratati-mi un șurub pe care USR-ul l-a construit la Cluj? Un șurub? Nu o centura, nu un metrou, nu un tren metropolitan
Articolul următorCa sa nu fuga toti ca sobolanii, Putin a interzis demisiile in randul oficialilor rusi