11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăStirea zileiBoloni a provocat un scandal de proportii in Qatar

Boloni a provocat un scandal de proportii in Qatar

in:

Stiri pe acelasi subiect

111boloni-reuters-pascalTehnicianul roman s-a dat in spectacol in timpul partidei cu Qatar SC, disputata in data de 26 ianuarie. Atunci, nemultumit din cauza unor decizii ale brigazii de arbitri, Boloni s-a certat cu toata lumea, inclusiv cu copiii de mingi si cu reprezentantii fortelor de ordine.

Chiar daca romanul s-a linistit dupa fluierul de final, Comisia de Disciplina a Federatiei din Qatar nu a tolerat iesirea nervoasa a lui Bolosi si l-a sanctionat pe acesta drastic – 5 etape de suspendare si 20.000 de dolari amenda.

Numai ca povestea nu s-a oprit aici. Desi, in general, in zona araba conducatorii de cluburi nu obisnuiesc sa apara in presa cu declaratii belicoase, secretarul general al lui Al Khor a explodat.

Mohammed Meqalad s-a declarat „socat” de decizia Comisiei de Disciplina si acuza Federatia ca a intervenit intr-un caz in care nu avea competente.

„Problema dintre acel steward si Boloni s-a rezolvat dupa meci, intr-o maniera amicala, asa ca nu stiu de ce s-a autosesizat Comisia de Disciplina. Vreau sa va spun ca noi nu suntem de acord cu violenta pe stadioane si sprijinim pedepsele atunci cand este cazul, dar ce s-a intamplat cu Boloni este un caz particular.

Nu era necesara vreo ancheta pentru ca incidentul nu a avut loc intre antrenorul nostru si brigada de arbitri sau observator sau staff-ul echipei adverse. In aceste conditii, Comisia de Disciplina nu avea de ce sa intervina”, a sustinut Meqalad.

Reactia lui Mohammed Meqalad a venit dupa ce apelul clubului Al Khor a fost respins.

Formatia lui Ladislau Boloni ocupa locul 8 in clasamentul din Qatar, cu 17 puncte din 15 meciuri, la mica distanta de locurile retrogradabile.

Ultimele stiri