Acasă Romani in strainatate Brexitul atrage forta de munca romaneasca in Marea Britanie! Vezi pe ce...

Brexitul atrage forta de munca romaneasca in Marea Britanie! Vezi pe ce post este mare cautare…

14

O nouă modă face furori printre bărbaţii bogaţi şi singuri din Marea Britanie: angajarea unor menajere care să le facă curat în casă complet dezbrăcate.

Costul unei asemenea şedinţe, scrie The Sun, este în jur de 250 de lire pe oră pe oră însă, potrivit tabloidului britanic, pentru o mie de euro poţi avea parte şi de un ”final fericit”.

Printre clienţi sunt cu precădere bărbaţi singuri, dar şi cupluri căsătorite. Clientul tipic, relatează The Sun, este bărbatul de aproximativ treizeci de ani, alb, singur, care câştigă între 42.000 şi 70.000 de lire sterline anual. Însă, printre clienţii unei „menajere speciale”, se numără şi studenţi, lesbiene, cupluri căsătorite, toţi dispuşi să plătească un pic în plus pentru a avea o fată frumoasă şi dezbrăcată în preajmă, scrie gandul.info.

O astfel de menajeră a povestit pentru The Sun că obţine în jur de 20.000 de lire pe lună, şi lucrează numai în weekend. Ce fac clienţii în timp ce ea lucrează? Unii doar o privesc, alţii se autosatisfac, iar unii pur şi simplu o ajută la curăţenie.

Ziarul Românesc scrie că printre cele mai dorite menajere sunt cele din România. Există şi anunţuri pentru angajarea de menajere dezbrăcate publicate pe site-urile în limba română ce oferă slujbe în Marea Britanie. O jurnalistă de la Ziarul Românesc a discutat cu românul care intermediază afacerea. Ea s-a arătat interesată de o astfel de slubă şi a aflat că preţurile scad vertiginos faţă de cele stipulate de The Sun, semn că „agenţia” îşi opreşte un comision baban.

Astfel, intermediarul i-a spus că şedinţa durează o oră şi jumătate şi poate câştiga 40 de lire pe oră dacă lucreză topless sau 50 de lire pe oră dacă lucrează complet dezbrăcată. „Nu este vorba despre prostituţie”, a ţinut acesta să precizeze.

Mai mult, a spus românul, se semnează un contract cu clienţii, iar fata este considerată self employed. Ce trebuie să faci? Menaj uşor: ştergi praful, calci rufe sau uzi florile. „Nu sunt bărbaţi care caută prostituate”, a spus intermediarul, „sunt doar clienţi cu gusturi speciale”.

Contractul, a spus intermediarul, se semnează direct cu clienţii, iar dacă nu mergi la slujbă trebuie să plăteşti comisionul firmei. El a mai menţionat că în domeniu se caută şi bărbaţi.

Micah, o astfel de ”menajeră”, a răspuns pe internet curiozităţilor bărbaţilor. ”Fac sex, dar doar dacă vreau eu. Dacă clientul nu-mi place, nu îmi arăt disponibilitatea. În general, clienţii mă întreabă dacă pot avea upgrade-ul, uneori mă plătesc numai pentru a privi”, a spus menajera-prostituată.

Cea mai neobişnuită cerere: clientul şi-a făcut nevoile în sufragerie şi apoi a pus-o să cureţe. De asemenea, pentru 800 de lire în plus, a fost pusă să găsească zeci de jucării sexuale ascunse în casă, pe care a trebuit să le şi folosească.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos