18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEBrokerul Cristian Sima despre noul ministru al Justitiei: Am cunoscut-o cand era...

Brokerul Cristian Sima despre noul ministru al Justitiei: Am cunoscut-o cand era amanta prietenului lui Tariceanu! Ar face orice ca sa parvina!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fostul broker Cristian Sima publica mai multe detalii din viata intima a Anei Birchall, proaspat numita ministru al Justitiei. „E foarte periculoasa ptr ca nu e proasta deloc”, spune Sima.

„Pe Ana Birchall am cunoscut-o cind se numea Ana Calin si era doar amanta prietenului lui Tariceanu, Vasi Paraschiv. M-am dus la ea pentru ca era prietena cu fosta mea sotie si voia sa se sinucida ptr ca amantul nu voia sa divorteze. Era o femeie la 20 de ani cu o singura idee in cap, sa parvina, nu iubea pe nimeni si nici sa se sinucida nu avea de gind. Intre timp a parvenit, s-a casatorit cu un milionar si astazi e dispusa sa faca orice ca sa parvina si mai mult. E foarte periculoasa ptr ca nu e proasta deloc”, a scris Cristian Sima pe Facebook.

sima birchall

Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a fost propusa interimar la Ministerul Justitiei, se arata intr-un comunicat al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a transmis joi presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru MJ.

„Premierul Sorin Mihai Grindeanu a transmis astazi presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannis, propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justitiei”, se precizeaza in comunicat.

Potrivit sursei citate, propunerea a fost facuta in conformitate cu prevederile art. 106 si art. 107 alin. (3) si (4) din Constitutia Romaniei, republicata, precum si cu cele ale art. 9 din Legea nr.90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului si a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Premierul a facut aceasta nominalizare in contextul in care Florin Iordache si-a inaintat demisia din functia de ministru al Justitiei.

Iordache a anuntat joi, intr-un briefing de presa, la Palatul Victoria, ca a decis sa plece de la Ministerul Justitiei.

„De cand am venit la Ministerul Justitiei mi-am propus si am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente si destul de sensibile. Toate initiativele asumate sunt legale si constitutionale. Proiectele propuse s-au aflat in dezbatere publica organizata de Ministerul Justitiei, iar acum sunt in dezbatere parlamentara. Cu toate acestea, pentru opinia publica nu a fost suficient, drept pentru care am hotarat sa imi inaintez demisia din functia de ministru al Justitiei”, a declarat Iordache.

Ultimele stiri