Acasă ACTUALITATE Mana dreapta a lui Dragnea, Codrin Stefanescu, matura pe jos cu premierul...

Mana dreapta a lui Dragnea, Codrin Stefanescu, matura pe jos cu premierul Grindeanu: Crede ca e de capul lui?!

506

Partidul Social Democrat tremura din toate incheieturile după demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache. Unul dintre fruntaşii PSD-ului, Codrin Ştefănescu, este dezamagit de premierul Grindeanu si il pune la punct.

Secretarul general adjunct al PSD a spus, la B1TV, că nu se aștepta ca Florin Iordache să demisioneze din funcția de ministru al Justiției.

”Demisia domnului Iordache ne-a șocat pe noi, cei din partid, nu ne așteptam să își dea demisia. Noi nu voiam ca domnul Iordache să demisioneze din funcția de ministru, mai ales după decizia de ieri a CCR, care dovedește că domnul Iordache a avut dreptat și totul era super legal.

Dacă această demisie vine după discuția cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, atunci o să fim puțin dezamăgiți. Dacă domnul Grindeanu a făcut presiuni, vreau să-i spun că presiunile sunt făcute peste capul partidului și ce credem noi la nivel național. Dacă demisia domnului Iordache vine ca urmare a deciziei lui proprii, din cauza presiunilor din ultima perioadă, atunci îl înțeleg pe domnul Iordache și este foarte normal să mergem mai departe cu un nou ministru”, a declarat Ștefănescu, la B1 Tv.

Întrebat dacă partidul ar trebui consultat de premier în ceea ce privește succesorul lui Florin Iordache la conducerea ministerului Justiției, Codrin Ștefănescu a răspuns:

”Domnul Grindeanu este obligat prin funcția lui să ne întrebe, pentru că PSD și ALDE au dat acest guvern, domnul Grindeanu nu este ales acolo pe persoană fizică. PSD l-a propus pe domnul Grindeanu, el ține cont de programul de guvernare și promisiunile pe care le-am făcut românilor. Deocamdată, demisia domnului Iordache, pe mine mă nedumirește”. De asemenea, întrebat dacă este posibil să fie numit un ministru tehnocrat, secretarul general adjunct al PSD a declarat: ”Este posibil să se ia orice fel de decizie. Urmează să avem discuții, este totul în aer”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos