Acasă Social Camerele de supraveghere l-au surprins pe Ionut alergand dupa fratele sau inainte...

Camerele de supraveghere l-au surprins pe Ionut alergand dupa fratele sau inainte de a fi ucis de caini! In imagini este surprins si martorul cheie! VIDEO

29

Camerele de supraveghere din Parcul Tei l-au surprins pe Ionut cum alerga dupa fratele sau, inainte de a fi ucis de caini, fiind peste doua ore de filmare in care bunica copiilor nu apare, potrivit antena3.ro.

Semn ca in tot acest timp, in care s-a intamplat si tragedia, bunica ori nu i-a supravegheat, ori s-a aflat pe o banca la o distanta destul de mare. In imaginile publicate de Cancan, apare insa un barbat care il tine de mana pe fratele lui Ionut si il duce pe copil la bunica sa.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei se vad cei doi frati Ionut, de 4 ani si Andrei, de 6 ani. Cei doi alearga pe o alee din parc nesupravegheati, in jurul orei 9 si 20 de minute.

Andrei, fratele mai mare, fuge mai repede si ajunge la capatul aleii principale. Ionut, baietul de numai 4 ani, ramane in urma. Il ajunge pe Andrei abia dupa un minut.

Cei doi copii se joaca mai bine de o ora, timp in care bunica lor nu apare in raza camerelor de luiat vederi. Dupa inca o ora de joaca, fratele cel mare Andrei apare de mana cu un barbat.

Andrei si barbatul se indreapta catre cel mai apropiat agent de paza pe care il intraba de bunica baietilor. Dupa cateva momente se vede cum cei trei se indreapta catre locul unde statea sau a fost bunica celor doi copii.

Dupa aproape trei minute barbatul este filmat si se indreapta spre iesirea din parc. In jurul orei 11si 30 de minute, Ionut si-a gasit sfarsitul ucis de caini maidanezi.

Sursa foto: cancan.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos