31.4 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăACTUALITATECampania electorala este tot mai murdara! Un barbat din Snagov a FOST...

Campania electorala este tot mai murdara! Un barbat din Snagov a FOST PLATIT sa spuna ca l-au batut oamenii primarului!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Un barbat din Snagov a fost platit de oameni angrenati in campania electorala sa declare public ca l-au batut oamenii primarului, desi el a cazut cu bicicleta si s-a lovit.

Astfel, unul dintre candidaţii la fotoliul de primar, Grigore Gheorghe, cunoscut de consătenii săi sub numele de Gicanu, s-a gândit să valorifice spectaculos un accident banal de bicicletă. Accidentatul, julit zdravăn după ce s-a răsturnat mort de beat cu bicicleta din dotare, a fost abordat de echipa de campanie a candidatului Gicanu.

Susţinătorii înfocaţi ai lui Grigore Gheorghe i-au explicat rănitului George Kalimache că are de ales între o bătaie care să-l învineţească şi mai mult şi câteva sute de lei. După ce a făcut alegerea mai puţin contondentă (adică sutele de lei), rănitul a fost plimbat pe străzile satului, alegătorii curioşi fiind informaţi că aşa arată un om bătut de susţinătorii actualului primar în funcţie, Marian Oancea, scrie psnews.ro.

În cele din urmă, trezită şi uşor mahmură, victima a recunoscut că nu l-a bătut nimeni, cu vânătăile alegându-se după ce s-a răsturnat cu bicicleta.

Ultimele stiri