Acasă Media PLAN Cand crezi ca Antenele nu pot cobori mai jos de atat, o...

Cand crezi ca Antenele nu pot cobori mai jos de atat, o femeie dezbracata intra in studio si arunca cu un bolovan!

391

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, unde o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan.
Femeia a intrat dezbrăcată în platou, alergând, și a aruncat cu un bolovan spre Mirela Vaida, în timp ce striga: „Dă-mi banii”.
Conform site-ului Antena3, producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a spus că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi a susținut că în ultima perioadă ar fi primit ameninţări de la o persoană care s-ar fi recomandat Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului.
„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări, inclusiv pe Facebook și pe Youtube, de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune <<vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor>>. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Vaida.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos