Petre Daea are o nouă reacţie nepotrivită după ce şi în alte rânduri l-a luat gura pe dinainte şi vrea ca urşii să fie ucişi fără milă pentru a nu pune oamenii în pericol.

„Am vorbit cu colegii din Guvern, lucrurile acestea se vor reglementa rapid. Să nu alegem între om și animal! Să considerăm animalul acolo unde el trebuie să rămână, în spațiul lui, în habitatul lui, pe o anumită densitate, și să protejăm oamenii”, a spus Daea.

Ministrul oferă și o soluție. „Dar de ce să nu-i împușcăm? În primul rând e protejat omul. Nu am ajuns în situația să alegem între om și animal, să fie foarte clar! Omul pentru noi este cel care ne interesează, în slujba lui suntem și împreună cu fiecare dintre cei care au decizie în domeniu luăm măsurile care se impun”, a adăugat ministrul.

Întrebat dacă a purtat discuții la nivelul Ministerului Mediului pe acest subiect, el a precizat că în acest caz soluția este ca deciziile să fie puse în practică, realitatea fiind una evidentă. „Aici e vorba de a face. Realitatea este evidentă și nu trebuie să o ocolim”, a adăugat ministrul.

Cu un an în urmă la Sibiu un urs a ajuns pe străzile oraşului iar uciderea lui a provocat rumoare în întreaga lume.

Cel mai fericit pare să fie şeful pe linie de partid al ministrului Daea, Liviu Dragnea un împătimit vânător vezi aici…

sursa: AGERPRES