Acasă Stirea zilei Carne proaspătă pentru vânătorul Dragnea! Ministrul Daea despre apariţia urşilor la oraş:...

Carne proaspătă pentru vânătorul Dragnea! Ministrul Daea despre apariţia urşilor la oraş: „De ce să nu îi împușcăm? Nu am ajuns în situația să alegem între om și animal”

Petre Daea are o nouă reacţie nepotrivită după ce şi în alte rânduri l-a luat gura pe dinainte şi vrea ca urşii să fie ucişi fără milă pentru a nu pune oamenii în pericol.

„Am vorbit cu colegii din Guvern, lucrurile acestea se vor reglementa rapid. Să nu alegem între om și animal! Să considerăm animalul acolo unde el trebuie să rămână, în spațiul lui, în habitatul lui, pe o anumită densitate, și să protejăm oamenii”, a spus Daea.

Ministrul oferă și o soluție. „Dar de ce să nu-i împușcăm? În primul rând e protejat omul. Nu am ajuns în situația să alegem între om și animal, să fie foarte clar! Omul pentru noi este cel care ne interesează, în slujba lui suntem și împreună cu fiecare dintre cei care au decizie în domeniu luăm măsurile care se impun”, a adăugat ministrul.

Întrebat dacă a purtat discuții la nivelul Ministerului Mediului pe acest subiect, el a precizat că în acest caz soluția este ca deciziile să fie puse în practică, realitatea fiind una evidentă. „Aici e vorba de a face. Realitatea este evidentă și nu trebuie să o ocolim”, a adăugat ministrul.

Cu un an în urmă la Sibiu un urs a ajuns pe străzile oraşului iar uciderea lui a provocat rumoare în întreaga lume.

Cel mai fericit pare să fie şeful pe linie de partid al ministrului Daea, Liviu Dragnea un împătimit vânător vezi aici…

sursa: AGERPRES

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCe semnificatie are ziua de 11.11! Vezi cum este interpretata aceasta combinatie numerologica!
Articolul următorGabriel Biris despre marea topaiala fiscala: „Castig de 20 de ori mai mult ca secretara mea, dar ea va plati contributii de patru ori mai mult!”