Acasă Stirea zilei Cat costa biletele la Romania – Olanda

Cat costa biletele la Romania – Olanda

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, prin intermediul site-ului oficial, ca in perioada 8-16 octombrie va pune in vanzare, la casele de la Arena Nationala, biletele individuale pentru partida Romania – Olanda, din cadrul Grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

 

Programul de vanzare a biletelor va fi intre orele 10.00 si 18.00.

La casele de bilete din strada Maior Ion Coravu vor fi vandute exclusiv urmatoarele categorii de bilete:

– pentru pensionari (10 lei/biletul), la Peluza I, Inelul I, sectoarele 124, 125 si 126. Aceste tichete se vor elibera doar pe baza talonului de pensie

– pentru familisti (15 lei/biletul), la Peluza I, Inelul II, sectoarele 353, 355 si 357, si la Inelul III, sectoarele 352, 354 si 356. Se vor elibera maxim 4 bilete/familie, pe baza Cartii de Identitate si a Certificatului de Nastere.

– pentru studenti (15 lei/biletul), la Peluza II, Inelul III, sectoarele 316 si 318. Acest gen de bilete vor fi vandute exclusiv pe baza Carnetului de Student.

 

La casele de bilete din Bulevardul Basarabia si din strada Pierre de Coubertin vor fi vandute celelalte tipuri de bilete.

Preturile biletelor individuale pentru meciul Romania – Olanda ce vor putea fi cumparate la casele de bilete din Bulevardul Basarabia si strada Pierre de Coubertin sunt cuprinse intre 20 de lei la peluze, inel III, si 800 de lei la categoria VIP1.

Partida Romania – Olanda, din cadrul Grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, se va disputa la 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSteaua, prima victorie acasa cu Rapid in ultimii 10 ani
Articolul următorGuvernul da aripi sindicatelor. Companiile, obligate sa negocieze anual contractele de munca