Catalin Tolontan a pierdut procesul cu un procuror DIICOT! Suma care i-a fost ceruta e IMENSA!

Dupa ani de zile in care a scris despre Elena Udrea si Gala Bute, jurnalistul Catalin Tolontan s-a trezit zilele trecute sa  pierdut un proces cu unul dintre porcurorii DIICOT.

Jurnalistul Cătălin Tolontan, redactor-șef la Gazeta Sporturilor, a pierdut un proces cu un procuror DIICOT care a instrumentat Dosarul Gala Bute în care e implicată și Elena Udrea.
Ieri, 24 iunie 2015, judecătoarea Ștefan Claudia Constantin, de la Judecătoria Sectorului 6, București, a pronunțat sentința în procesul pe care procurorul DIICOT Alina Stoica l-a intentat celor doi jurnaliști semnatari ai investigației ”Gala Bute”, Cătălin Tolontan și Mirela Neag.

Alina Stoica a apelat la tribunal, scriind în cererea de chemare în judecată că, din cauza articolelor din Gazeta Sporturilor ”mi s-a îngreunat activitatea profesională” de procuror care are ca sarcină combaterea traficului transfrontalier de droguri.


Citeste si:

Cati bani va castiga Bute de pe urma luptei cu Pascal?

Cand nu mai are nimic de pierdut, Elena Udrea da cartile pe fata: Toate partidele sunt finantate din bani NEGRI!


Mai exact, unii dintre cei anchetați, dar și martori, susține Alina Stoica, ”mi-au pus la îndoială buna-credinţă și profesionalismul”, invocînd textele din gsp.

Articolele se refereau la modul în care, pe cînd era la DNA, Alina Stoica a încheiat în noiembrie 2013 rechizitoriul ”Galei Bute”, trimițîndu-l în instanță doar pe Rudel Obreja.

Procurorul a solicitat de la ziariști despăgubiri în valoare de 400.000 de lei.

Continuarea pe revistablogurilor.ro