Cătălina Ponor a fost propusă pe lista PSD Constanța pentru alegerile parlamentare, însă medaliata olimpică nici nu vrea să audă de oferta social-democraților. Ba mai mult, Cătălina Ponor a lansat un atac dur la adresa lumii politice din România.

„Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară și nu vreau să-mi arunc numele în așa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi și sacrificii. Dacă eram într-o țară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică și vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri – în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program și ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea”, a declarat Cătălina Ponor într-un interviu acordat News.ro.

Joi, liderul PSD Constanța, anunțase că gimnasta se va afla pe un loc eligibil pe listele social-democraților, dar că speră că aceasta nu se va răzgândi.