20.2 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăACTUALITATECe face guvernul pentru a sprijini produsele romanesti pe rafturile supermarketurilor

Ce face guvernul pentru a sprijini produsele romanesti pe rafturile supermarketurilor

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit la Palatul Victoria cu reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România. Principala temă de discuție a privit nevoia de a promova mai mult produsele românești în lanțurile comerciale și identificarea unor soluții de creștere a competitivități producătorilor români și dezvoltării durabile, în condiții de siguranță alimentară.

”Le-am spus reprezentanților comerțului cu amănuntul că este nevoie de mai multe depozite pentru conservarea mărfurilor românești, pentru a se asigura aprovizionarea cu produse locale și în afara sezonului lor. Vom sprijini fermierii și procesatorii autohtoni, pentru a crește calitatea produselor fabricate în România și pentru a asigura companiilor românești din domeniu mai multă plus-valoare.

Următoarea întâlnire pe această temă va fi una tripartită, între Guvern, reprezentanții retailerilor și cei ai producătorilor. În acest format, vom conveni o strategie pentru valorificarea eficientă a produselor agricole locale și a celor fabricate de industria alimentară autohtonă.” a declarat Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri