Acasă Stirea zilei Ce masuri de siguranta s-au luat pentru Simona Halep, dupa amenintarile cu...

Ce masuri de siguranta s-au luat pentru Simona Halep, dupa amenintarile cu MOARTEA!?

33

Un danez, pe nume Jesper Andreassen, i-a transmis Simonei Halep amenintari cu moartea, dupa ce a citit in presa romana ca numarul 3 WTA urmeaza sa se marite cu fiul lui Teia Sponta. Masurile de securitate in jurul lui Halep au fost intarite la turneul de la Stuttgart.

halep„Halep, acesta va fi un tiebreak fara sfarsit. Esti capabila sa lupti pana la sfarsit? Eu sunt”. “Simona, te-ai pus cu puscasul marin nepotrivit. Eu. Lipsita de loialitate. Insultatoare. Nu vei scapa niciodata de mine. TE voi distruge 100%”. „Simona Halep – TU esti o c**** fara inima. Te distrug. Incearca Iadul meu, vei muri” – sunt doar cateva din nenumaratele mesaje postate pe Twitter de un cetatean danez Jesper Andreassen, scris Prosport.

Potrivit sursei citate, danezul ar fi postat inca din luna noiembrie, mii de mesaje catre Halep cu declaratii de dragoste, felicitari si alinturi. Stirea cel putin aparent falsa, potrivit careia Halep ar urma sa se marite cu fiul lui Teia Sponta (publicata pe 1 aprilie) l-a scos din minti pe danez, care a trecut la mesaje de amenintare.

ProSport a discutat in aceasta dimineata cu mai multi membri din stafful Simonei Halep care au dezvaluit ca organizatorii turneului de la Stuttgart au decis sa sporeasca masurile de siguranta incepand cu seara de miercuri, dupa aflarea informatiei ca Jesper Andreassen posteaza amenintari cu moartea la adresa numarul 3 mondial. Vineri, la meciul lui Halep din sferturi, masurile de siguranta suplimentare se vor face simtite. Mai multe, politia daneza astepta o sesizare din partea staff-ului Simonei Halep.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos