15.6 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATECe s-a ales de baietelul fotografiat in timp ce-si facea temele pe...

Ce s-a ales de baietelul fotografiat in timp ce-si facea temele pe strada, la lumina unui bar?!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Daniel a fost fotografiat de un turist in timp ce-si facea temele de strada, stand pe ciment si scriind la lumina unui bar, scrie libertatea.ro.

Câteva imagini cu un băieţel de nouă ani, din Filipine, care îşi face temele la lumina unui
restaurant, pe un trotuar, au ajuns virale pe internet. Mii de oameni au fost înduioşaţi de micuţ şi s-au oferit să îl ajute.

Atât copilul, cât şi mama lui, au primit donaţii din toată lumea şi şi-au schimbat viaţa după publicarea imaginilor. Daniel are acum o bursă plătită până la terminarea facultăţii şi va avea astfel şansa de a deveni poliţist sau doctor, aşa cum îşi doreşte. Daniel este în clasa a treia şi, până când a fost fotografiat pe stradă, avea un singur pix.


Citeste si:

Peste 25% din romani traiesc la limita saraciei!

Asta este dimensiunea SARACIEI in Romania: Retailerii din AFI Cotroceni au vanzari cu peste 5% mai mari decat anul trecut!


„Suntem foarte fericiţi. Nu ştiu ce am făcut ca să merităm să fim aşa de binecuvîntaţi. Acum, Daniel nu va trebui să mai sufere pentru a-şi termina şcoala. El e un băiat foarte ambiţios. De fiecare dată insistă să se ducă la şcoala, chiar dacă, de multe ori, nu am să-i dau bani pentru mâncare. Îmi spunea că nu vrea să rămână sărac, că vrea să îşi îndeplinească visele”, a declarat mama copilului, plângând.

Daniel şi mama sa locuiau într-o casă sărăcăcioasă, împreună cu două rude, după ce tatăl băiatului a murit în închisoare, în urmă cu cinci ani.

Ultimele stiri