22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăSocialCe semnificatie are Romania din punct de vedere numerologic!?

Ce semnificatie are Romania din punct de vedere numerologic!?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Daca facem o trecere in revista a Romaniei din punct de vedere numerologic vom putea observa ca romanii sunt generosi, altruisti, amabili, fermecatori, curtenitori, sociabili si bineinteles prefera culorile vesele. Va invitam sa descoperiti mai jos o semnificatie integrala a Romaniei:

 • Romania este o fiinta vie, iar noi suntem celulele ei.
 • S-a nascut pe 1-12-1918.
 • Din punct de vedere numerologic, vibratia cifrei obtinute din suma vocalelor este 8
 • Vibratia cifrei obtinute din suma consoanelor este 9
 • Ziua de 1 ii aduce: capacitati deosebite de orientare, tindere catre atingearea scopului, caracter puternic, creativitate, incapatanare, egocentrism, spirit conducator, initiator, inventator, independenta, individualism, proasta cooperare si alianta, putini prieteni apropiati, tendinta de a domina, misoginism, dorinta de a inspira teama si respect.
 • Luna: 3 ii ofera urmatoarele predispozitii: energie, mobilitate, imaginatie bogata, sange rece, voiciune, sclipire si stralucire, noroc, mandrie, independenta, poate fi ambitioasa, doritoare de putere. Tinde catre dictatura. Incepe multe proiecte, dar se risipeste. Dependenta de apreciere si incurajare, aplecare catre miniciuna si inselatorie, superficialitate si vocatia a kitchului!
 • Anul: 1 dubleaza aspectele date de zi.
 • Aspiratia generala a romanilor este catre: succes social, bunuri materiale, eleganta, forta si vitalitate, prosperitate fara munca fizica, nesubordonare. Romania poate fi o forta in actiune, cu rezultate deosebite in sport si muzica. Are nevoie fundamentala sa inteleaga interconexiunile si sa priveasca viata si lumea holistic. Ii trebuie intelepciune. In absenta preocuparilor spirituale devine obsedata de bogatie, egocentrista, incapatanata si rece.
 • Personalitatea romanilor: compasiune, empatizeaza foarte usor cu suferintele si nedreptatile , histrionism romantism, tanjesc catre iubire, generosi si altruisti,amabili, fermecatori, curtenitori, sociabili, tinerete si vitalitate, prefera culorile vesele. In aspectele negative putem deveni insensibili, egoisti, neglijenti, posesivi, impulsivi, schimbatori, inclinati spre violenta.
 • Romania ca arhetip se incadreaza in profilul: Judecatorul. In linii mari, destinata deopotriva bunastarii materiale, cat si spirituale. Are nevoie de recunoastere si pretuire profesionala, romanii tind catre functiile cu autoritate, muncesc din greu si personal, pot accesa cu succes cele doua planuri spiritual si material, au judecata sanatoasa si un simt dezvoltat al ritmului Negativ: probleme financiare, incordare, nerabdare, egoism, intoleranta, materialism, violenta, consum ridicat de tutun, droguri, alcool. Aptitudini generale: afaceri, banci, sport, muzica, informatica, actorie. In principiu romanul lucreaza cel mai bine singur!
 • Neavand o cultura foarte solida, Romania va trebui sa invete din Scoala Vietii, sa se adapteze rapid si sa asimileze foarta multa informatie in unitati mici de timp.

Si acum iata un tablou general al matricei comportamentale pe Codulluioreste.ro

Ultimele stiri