35.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăSocialAngajariCe sfaturi le-a dat Ovidiu Tender absolventilor Open University Business School Master...

Ce sfaturi le-a dat Ovidiu Tender absolventilor Open University Business School Master in Business Administration?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Absolventii programului MBA Open University Business School Master in Business Administration, organizat de CODECS, au avut ocazia ca, la finalizarea cursurilor, sa primeasca o serie de sfaturi de la omul de afaceri Ovidiu Tender.

Acesta le-a vorbit despre importanta investitiilor in dezvoltarea profesionala, precum si despre nevoia reala a companiilor de a avea in echipa manageri romani la fel de apreciati ca cei straini. Totodata, le-a reamintit absolventilor ca “lasand la o parte aspectele teoretice ale oricarui tip de curs, doar un MBA poate sa va ofere acea plus valoare, acele lectii de management si leadership pe care nu le primti in nicio scoala. Plus-valoarea castigata de voi, se va transforma cu siguranta, pe termen lung, in profit.

Promotia din acest an a Open University Business School Master in Business Administration a fost formata din 23 de manageri din companii precum Rompetrol Bulgaria, BCR, Schering Plough, IBM Romania, Roche Romania, OMV Petrom sau Eli Lilly & Co.

Programul de MBA oferit de CODECS in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie este prezent pe piata locala de mai bine de 15 ani si este singurul din Romania care beneficiaza de toate cele trei acreditari internationale oferite de The Association to Advance Collegiate Schools of Business – AACSB, Association of Masters of Business Administration si European Foundation for Management Development. Din cele 12.800 de programe MBA inregistrate la nivel mondial, doar 41 beneficiaza de toate aceste 3 acreditari.

 

Ultimele stiri