Acasă Sanatate Cea mai originala solutie! Scapa de acnee si multe alte boli folosind...

Cea mai originala solutie! Scapa de acnee si multe alte boli folosind ceapa verde!

Datorită conţinutului bogat de vitamina C, vitamina B9, potasiu şi calciu, ceapa verde are un efect benefic asupra organismului. Aşadar, atunci când nu o folosiţi la mâncare, o puteţi utiliza pentru diverse leacuri şi chiar procedee de înfrumuseţare.

Iată, deci, cum poţi folosi gustoasa ceapă verde pentru a avea un ten mai frumos şi pentru a scăpa de acnee:

Pentru demachiere – o dată pe săptămână se poate face o curăţare a tenului cu o soluţie  cu ceapă care are efect purificator. Se prepară, aşadar, o soluţie din şase linguri de suc de ceapă şi o linguriţă de suc de lămâie. În acest preparat se înmoaie un tampon de vată cu crae se şterge de mai multe ori, succesiv, pielea. Pielea va rămâne mai curată, iar efectele se vor vedea imediat!

Pentru tenul acneic – se prepară o mască din trei linguriţe de suc de ceapă, o linguriţă de suc de lămâie, un gălbenuş de ou şi o lingurţă de miere lichidă. Se amestecă bine până se omogenizează, apoi se aplică pe faţă. Se lasă să acţioneze 15 minute, apoi se spală cu apă. Acest tratament purifică tenul, înlătură excesul de sebum, distruge bacteriile şi previne formarea coşurilor.

Sursa: Formula AS

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn medic SE REVOLTA: Stimata Casa de Asigurari, ai idee cat ma incurci? N-am chef sa dau ochii cu PROCURORII!
Articolul următorCutremur duminica dupa-masa in centrul tarii! Tu l-ai simtit?