Cea MAI SIMPLA dieta! Slabeste cu limonada!

27

Limonada este una dintre cele mai indicate băuturi, dacă vrei să slăbești. Vezi cum să o prepari, ca să scapi de kilogramele în plus.

limonadaDacă vrei să slăbești cu ajutorul limonadei, trebuie să o bei zilnic, timp de două săptămâni, și să ai o dietă mai săracă în calorii. Limonada care te slăbește are, pe lângă lămâie și miere de albine, și piper cayenne.

Pentru a prepara această limonadă, ai nevoie de aproximativ 2 litri de apă, în care pui 200 ml de suc proaspăt de lămâie și câteva lingurițe de miere de albine. Adaugă și ½ de lingură de piper cayenne și consumă băutura pe parcursul unei zile. Este indicat să bei între 4 și 9 pahare de limonadă și să eviți dulciurile, alimentele prăjite sau fast-food-ul.

Limonada cu piper cayenne nu te ajută doar să scapi de kilogramele în plus, ci îți curăță și organismul de toxine. Ai grijă să renunți la cafea cât bei limonada, dacă vrei să eviți efectele adverse. Discută cu medicul de familie, înainte să începi să consumi această băutură pentru o perioadă de până la 2 săptămâni.

Sursa

Transparenta face diferenta