17.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăStirea zileiCei mai bogati rapperi

Cei mai bogati rapperi

in:

Stiri pe acelasi subiect

Faima, bani, succes. Asta viseaza orice artist aflat la inceput de drum. Multi dintre acestia chiar reusesc sa aiba tot ceea ce isi doresc, iar averile pe care le strang din muzica se ridica la sume la care unii nici nu au curajul sa viseze. Iata un top 3 al celor mai bogati rapperi, realizat de revista „Forbes”.

Puff Daddy

pdiddyPe primul loc in clasamentul celor mai bogati rapperi se regaseste Puff Daddy, pe numele sau real Sean Combs, a carui avere se ridica la 550 de milioane de dolari. Cele mai multe venituri ale artistului provin din afacerea pe care acesta o are in industria bauturilor alcoolice.

 

Jay Z

jay-z_sept28Pe locul al doilea se regaseste rapperul Jay Z, pe numele real Shawn Corey Carter, care are in conturi peste 460 de milioane de dolari. Mare parte a veniturilor sale sunt din compunerea de piese pentru artisti de renume, dar si din afacerea sa cu haine Rocawear.

 

Dr. Dre

dr_drePodiumul celor mai bogati rapperi este inchis de cantaretul Dr.Dre, pe numele adevarat Andre Romelle Young, care are o avere de 270 de milioane de dolari. Banii sai provin din cedarea a 51% din actiunile pe care le avea la compania Beats Electronics producatorului HTC.

Ultimele stiri