Ca sa scapi de acnee nu-ti trebuie medicamente scumpe din farmacie, ci doar sa stii sa folosesti trucurile buncii. Unele dintre cele mai eficiente remedii împotriva acneei se ascund chiar sub nasul tău… sau în cămară ta!

În continuare îţi prezentăm cinci astfel de tratamente pe care le poţi aplica în confortul propriei case.

Aspirina

Este un medicament potrivit pentru a combate acneea pe propriul ei teritoriu, deoarece conţine acid salicilic, unul dintre cei mai înverşunaţi inamici ai acestei afecţiuni. Fă-ţi o masca de faţă zdrobind 5-7 tablete de aspirina în apă plata, pentru a crea o pastă. Adaugă o linguriţă de miere organică, amestecă ingredientele şi întinde compoziţia pe faţă, unde va rămâne de la 7 până la 15 minute. Atenţie! Dacă eşti alergică la aspirina, nu folosi acest tratament!


Citeste si:

Scapa de tartru folosind un leac existent in orice bucatarie!

”MythBusters” cu leacurile babesti! Ce zic oamenii de stiinta despre sfaturile bunicii!

Scapa de PSORIAZIS cu un leac natural care FUNCTIONEAZA!


Laptele

Cu toţii îl avem în frigider, dar ştiai că îţi poate îmbunătăţi aspectul tenului? Amestecă o cană şi jumătate de zahăr brun cu trei linguriţe de lapte şi o linguriţă de miere organică. Apoi freacă amestecul pe faţă, pentru a exfolia şi a-ţi tonifia tenul. Grăsimea din lapte va hidrata tenul, în vreme ce acidul lactic va ajută la îndepărtarea fină a celulelor de piele moartă care îţi blochează porii.Continuare pe SFATULPARINTILOR. RO.

Transparenta face diferenta